таг: Ненад

Д-р Лазаров: Ниедна вакцина нема да ви направи ковид и се...

0
Докторот Ненад Лазаров на Фејсбук испрати порака до сите лица кои се двоумат за вакцинацијата против ковид 19. -Единствен соодветен избор...

Апел за помош за Д-р Ненад Панов кој е во тешка...

0
Д-р Ненад Панов, кој се наоѓа во тешка состојба поради корона вирусот има потреба од помош за лекувањето во приватна клиника. Сите...