fbpx
4 C
Skopje
недела, март 7, 2021

Контакт

Повеќе информаци

зоом.мк

МИРОСЛАВ КРЛЕЖА 14/1000 СКОПЈЕ-ЦЕНТАР
Северна Македонија

(+389)71 322 229

е-пошта: [email protected]

За нас

зоом.мк информативен портал во Северна Македонија

Прати директна порака!

    Последни Вести

    „Коронавирус“ стана службен збор во клингонскиот јазик

    0
    Клингонскиот јазик, што е измислен за потребите на филмскиот серијал „Ѕвездени патеки“, го прошири вокабуларот со неколку зборови поврзани со пандемијата од коронавирус,...