таг: третира

Шпанија корона вирусот почна да го третира како обичен грип

0
Шпанија од денеска одлучи корона вирусот да го третира како сезонска болест, слична на грипот....

Шпанија од денеска го третира коронавирусот како грип

0
Шпанија од денеска ја третира инфекцијата со коронавирус речиси како нормална болест, слична...