fbpx

таг: стрелките

Како летното сметање на времето влијае врз нашето здравје – главоболки,...

0
Со поместување на стрелките од часовникот влијаеме на биоритамот, а поради летното сметање на времето губиме еден час сон. Експертското истражување потврди...