таг: сведоците

(ВИДЕО) Експлозија во Германија, прогласена „екстремна опасност“, луѓето не смеат да...

0
Според светските медиуми, сведоците изјавиле дека виделе чад, а германската агенција за цивилна заштита прогласила тревога за...