fbpx

таг: „СвАпостол

За 71 отсто намален бројот на патници од аеродромите во Скопје...

0
Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Св.Апостол Павле“ во Охрид“ поради ковид пандемијата минатата година ја завршија со 782 876 патници, за 71 отсто...