таг: сапиенсот

Млечен заб стар 54.000 години менува сѐ што знаеме за првите...

0
Хомо сапиенсот пристигнал на територијата на неандерталците во Европа многу порано отколку што се мислеше, според археолошката студија објавена во списанието Science....