таг: Салија

Салија Бекир-Халим: Пациентките се оставени со здравствените картони во рацете!

0
Салија Бекир-Халим е параправничка и активистка во Иницијативата на жени од Шуто Оризари која неуморно се бори за унапредување на сексуалните и...