таг: решат

Столтенберг: Грција и Турција да ги решат разликите

0
Ги поттикнуваме Грција и Турција да ги решат нивните разлики во Егејското море во духот...

УНХЦР бара од владите да ги решат проблемите на лицата...

0
Повеќе дела се потребни за да се решат проблемите на милионите лица во светот кои сè уште се без државјанство, соопшти...