таг: Реновирањето

По повеќе од 60 години реновирана дел од Клиниката за гастроентерохепатологија...

0
Заврши реновирањето на дел од Универзитетската клиника за гастроентерохепатологија, со што ќе се овозможи најтешко болните од цела држава кои имаат потреба од...

Ја реновирале куќата во Канада и нашле стара кутија со документи...

0
При реновирањето на куќата, едно семејство од Канада пронашло мала метална кутија во која имало документи на хрватски јазик. Документите и ги...

Светска банка: Штетата од руската инвазија на Украина достигнува 60 милијарди...

0
Реновирањето на сите згради и инфраструктура оштетени во Украина за време на војната со Русија...