таг: полемики

„Али Ахмети беше за поделба на Косово“

0
Жестоки полемики во медиумите во Косово и целиот регион во врска со една анализа на...

Израелците прават вакцина против коронавирусот во форма на таблети: Ова може...

0
Додека во светот има полемики дали треба да се вклучи третата доза на вакцина за коронавирус и кој е кандидат за таканаречениот засилувач,...