таг: нервира

Мислевте дека тоа е мана: Една работа ви изгледа ИРИТАНТНО, но...

0
Многумина ги нервира ваквото однесување, но еден експеримент покажа дека тоа е всушност привлечно Има луѓе кои со својата беспрекорна дикција, јасен...