таг: затекнати

Петличковски: Човек да избере да прележи корона наместо да се вакцинира...

0
Сите бевме затекнати од пандемијата. Се трудевме да се органзииравме. Секако можеше и подобро. Можевме да имаме 2000 жртви помалку ако сите бевме...