таг: заканил

Кендал Џенер стравува за својот живот: Полицијата ја известила дека 24-годишен...

0
Еден човек, наводно, се заканил дека ќе ја убие Кендал Џенер и дека потоа ќе си го одземе сопствениот живот. Тој е...