таг: алатки

Истражување во Калифорнија: Кои се шансите за зараза од корона вирус...

0
Вакцината е една од главните алатки кои помагаат во борбата против пандемијата на коронавирус, но ниту една вакцина не е 100 отсто ефикасна....

Промовирани иновативни алатки за промоција на туристички локации

0
Две иновативни алатки за промоција на гео-локации кои располагаат со богато културно и историско значење и будат имапкт во туристичката...