таг: позитивно

Османи – Ќучук: Потребно е враќање на позитивната динамика во односите...

0
Европскиот пат позитивно ќе влијае врз демократската и економска консолидација на земјите од регионот, оцениле...

Баланс во исхраната за подобро здравје – потврдено со клиничка студија

0
Консумирањето производ чиј состав позитивно влијае врз здравјето и организмот колку што е потребно толку е и ретко. Но, уште поретко е постоењето...