fbpx

таг: туристичка

Во Виетнам пуштен во употреба стаклен пешачки мост долг 632 метра

0
Во планинска туристичка дестинација во Виетнам, свечено е отворен стаклен пешачки мост на 150 метри височина, а долг е 632 метра. ...

Вонредни контроли во Охрид, Струга и Дојран: Уништени близу 210 кг....

0
Во ек на летната туристичка сезона, инспекциските служби на Агенцијата за храна и ветеринарство вршат вонредни, засилени контроли на операторите со храна во...

И ова лето без странски туристи, државата не ја промовирала Македонија...

0
Успешна туристичка сезона годинава нема има бидејќи државата не се прилагоди навремено на новите пост ковид-правила за патување. Традиционалните странски туристи вклучувајќи ги...