таг: Тито

Во Дубаи уапсен наркобос од БиХ вклучен во шверц на над...

0
Наркобосот Един Гачанин Тито е уапсен во Дубаи, информира Истрага.ба повикувајќи се на информации од повеќе меѓународни...

Херта Хас, жената која го одбила Јосип Броз – Тито: Носела...

0
Маршалот Тито секогаш бил опкружен со убави жени. Тој сакал млади, привлечни и жени со „став“, а честопати љубел и жени кои...

Ова се коментарите на еминентните германски медиуми за новата обемна биографија...

0
Биографија за Јосип Броз Тито, која еминентната германска историчарка Мари-Жанин Калиќ, универзитетски професор на универзитетот Лудвиг-Максимилијан во Минхен и експерт за историјата...