fbpx

таг: Редовното

ВИДЕО | Фитнесот еден од начините за подобар и поздрав животот

0
Редовното вежбање и практикувањето некаква физичка активност покрај тоа што е добро за здравјето, може да има позитивен ефект на повеќе сегменти...

Путер од лешник, македонски производ по светски стандарди кој се продава...

0
Редовното консумирање лешници го продолжува животниот век за 20 проценти. Лешникот е храна за мозокот, го зголемува имунитетот, позитивно дејствува...