таг: пунктови

Прва доза вакцина вчера примиле 1.455 граѓани, а вкупно се вакцинирале...

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 250.813 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 1.455 граѓани, а вчера вкупно...

Вчера прва доза вакцина против ковид-19 примиле 1.755 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 249.187 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 1.755 граѓани, а вчера вкупно...

Вчера се вакцинирале 14.282 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 245.413 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 1.255 граѓани, а вчера вкупно...

Вчера се вакцинирале 6.521 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 243.832 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 2.249 граѓани, а вчера вкупно...

До вчера се вакцинирале 196.119 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 196.119 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 9.711 граѓани, а вчера вкупно...

Вчера се вакцинирани 13.725 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 97.004 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 12.487 граѓани, а вчера вкупно...

Битола, Охрид, Штип, Кавадарци, Тетово и Куманово ќе добијат пунктови за...

0
Ќе се отвораат нови пунктови за вакцинација. На денешната владина седница е одлучено да се отворат пунктови во Битола, Охрид, Штип, Кавадарци, Тетово...