таг: пунктови

Досега вкупно се дадени 944.731 дози вакцини во Македонија

0
На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 528.117 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 3.993 граѓани,...

Вчера вкупно се вакцинирале 10.984 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 519.106 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 3.905 граѓани,...

Во Македонија 381.182 граѓани примиле две дози вакцина против ковид-19

0
На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 510.197 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 3.109 граѓани,...

Вчера се вакцинирале рекордни 19.274 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 481.268 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 6.385 граѓани,...

Вчера вкупно се вакцинирале 17.521 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 473.657 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 4.976 граѓани,...

Вчера вкупно се вакцинирале 12.053 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 467.822 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 3.686 граѓани,...

Вчера се вакцинирале 17.343 граѓани, сајтот vakcinacija.mk е отворен за закажување...

0
На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 463.048 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 6.608 граѓани,...

До вчера се вакцинирале вкупно 440.299 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 440.299 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 5.401 граѓани, а вчера вкупно...

Вчера се вакцинирале 9.335 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 428.081 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 6.413 граѓани, а вчера вкупно...

Досега вкупно се аплицирани 640.886 дози вакцини

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 400.235 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 9.377 граѓани, а вчера вкупно...