таг: пунктови

Досега се дадени 627.948 дози вакцини во Македонија

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 390.623 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 9.493 граѓани, а вчера вкупно...

Повеќе од 600.000 граѓани примиле барем една доза вакцина

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 380.624 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 10.732 граѓани, а вчера вкупно...

Прва доза вакцина вчера примиле 12.294 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 346.836 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 12.294 граѓани, а вчера вкупно...

Вчера се вакцинирале 12.994 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 321.815 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 11.220 граѓани, а вчера вкупно...

Вчера се вакцинирале 5.407 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 281.847 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 3.263 граѓани, а вчера вкупно...

Досега се вакцинирани 278.202 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 278.202 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 2.683 граѓани, а вчера вкупно...

Вчера вкупно се вакцинирале 4.299 граѓани

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 265.164 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 2.036 граѓани, а вчера вкупно...

Вчера прва доза вакцина примиле 3.606 граѓани, вкупно се вакцинирале 5.611

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 263.083 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 3.606 граѓани, а вчера вкупно...

Вчера се вакцинирале само 4.840 граѓани, а прва доза примиле 3.222

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 259.935 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 3.222 граѓани, а вчера вкупно...

Досега се вакцинирани 252.537 граѓани, вчера прва доза примиле 1.391

0
На вакциналните пунктови во државата заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 252.537 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 1.391 граѓани, а вчера вкупно...