таг: Помладиот

Братот на Силвестер Сталоне отворено за растењето покрај ѕвездата од „Роки“

0
Помладиот брат на холивудската икона Силвестер Сталоне, 70-годишниот Френк Сталоне, вели дека никогаш не бил љубоморен на славата и успехот на ѕвездата...