таг: поднесено

За грозоморните злосторства кои ги направија: Се бара доживотен затвор за...

0
Обвинението на 322 страници е поднесено против Вељко Беливук и Марко Миљковиќ и уште 29 други членови на нивната криминална група, а доказите...