таг: објаснувањата

Пендаровски: Со Бугарија треба да разговараме за критериумите потребни за ЕУ

0
Според објаснувањата на Бугарија, тие сакаат да го имитираат однесувањето на Грција кон Северна Македонија во последните децении, поставувајќи ни предуслови...