таг: носи

Вакцината Модерна веќе и официјално се дистрибуира под новото име

0
Вакцината Модерна го носи името на компанијата која ја произведува, но од неодамна веќе се дистрибуира и под новата назнака, Спајквакс (Spikevax). ...

Денес ве очекуваат големи промени! Овие четири знаци ќе ги прати...

0
Младата месечина ни носи елемент на воздухот и може да биде поттик за инспиративни идеи и нови начини на размислување за животните работи....

Пензија

0
Женската го носи својот дечко дома на ручек за прв пат.И дечкото му се обраќа на таткото на девојката:– Јас сум во врска...

Виц на денот: Пензија

0
Пензија Женската го носи својот дечко дома на ручек за прв пат.И дечкото му се обраќа...

Ништо не е случајно: Со секој брош кралицата Елизабета испраќа скриена...

0
Брошевите што ги носи британската кралица не се само украсни светкави модни детали. Секој од нив има свое значење и преку нив...

Ова ќе бидат најважните датуми во 2021 година: Носат прилики за...

0
2021 година ни носи изобилство и прекрасни можности за напредување. Исто така таа ќе ни донесе и голема можност да го оствариме...