таг: негувател

ВО КОМА, И СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ: Татко се ЖРТВУВАЛ да...

0
Група тинејџери претепала негувател во Вортинг во Западен Сасекс, откако тој се обидел да го спаси својот 11-годишен син од малтретирање додека бил...