таг: кандидатурите

Унгарија ја одлага ратификацијата на членството на Шведска и Финска во...

0
Унгарија го одложи гласањето за ратификација на кандидатурите на Шведска и Финска за...

ЕУ дипломати: Одлуката за кандидатурата на Украина не менува ништо за...

0
По одлуката да се разгледаат кандидатурите за членство во ЕУ на Украина, Грузија и Молдавија, дипломатите во ЕУ инсистираат дека...