таг: Заменикминистерот

Хасани: Иако и во приватните болници тешко се наоѓа кревет, забавата...

0
Заменик-министерот за здравство Илир Хасани преку објава на својот фејсбук профил истакна дека дури и во приватните болници тешко се наоѓа кревет поради...