таг: ДОНИРАЊЕ

Да ја вратиме повторно насмевката на малата Емилија

0
КЛИКНИ ОВДЕ ЗА ДОНИРАЊЕ: https://www.gofundme.com/f/lets-all-together-bring-emilijas-smile-back?utm_source=facebook&fbclid=IwAR27_mEXrYCz1ncOid1E04JY_te-i7NpUMxDQh0un6JiidSBUZF0kfmeegY Здраво на сите, на прикачените слики се нашите два мали ангели, 9 -годишните близначки Емилија и...