таг: дена

Ги запознаваме ретките болести во охридско-струшкиот регион: Конгенитална миотонична мускулна дистрофија

0
Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој оваа година е редок по своите ретки 29 дена и во месецот кој...

Ги запознаваме ретките болести во охридско-струшкиот регион: Mикозис фунгоидес

0
Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој оваа година е редок по своите ретки 29 дена и во месецот кој...

Ги запознаваме ретките болести во охридско-струшкиот регион: Мултицистична бубрежна дисплазија

0
Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој оваа година е редок по своите ретки 29 дена и во месецот кој...

Лоцирано телото на Навални, снимките од уличните камери го откриваат мистериозниот...

0
Три дена по официјалното објавување на смртта на Алексеј Навални во арктичкиот затвор, неговото семејство и понатаму не може да го земе неговото...

Ги запознаваме ретките болести во охридско-струшкиот регион: Пертесова болест

0
Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој оваа година е редок по своите ретки 29 дена и во месецот кој...

Лоцирано телото на Навални, снимките од уличните камери го откриваат мистериозниот...

0
Три дена по официјалното објавување на смртта на Алексеј Навални во арктичкиот затвор, неговото семејство и понатаму не може да го земе неговото...

Ги запознаваме ретките болести во охридско-струшкиот регион: Лимб–Гирдл мускулната дистрофија

0
Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој оваа година е редок по своите ретки 29 дена и во месецот кој...

Ги запознаваме ретките болести во охридско-струшкиот регион: Микрофталмија

0
Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој оваа година е редок по своите ретки 29 дена и во месецот кој...

За седум дена пријавени 17 нови случаи на голема кашлица

0
Во последните седум дена, од 9 до 15 февруари се пријавени 17 нови случаи на голема кашлица, со зголемување од 21 отсто во...

Ги запознаваме ретките болести во охридско-струшкиот регион: Идиопатски нефротски синдром

0
Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој оваа година е редок по своите ретки 29 дена и во месецот кој...