таг: Германци

Анкета: Повеќето Германци не ја сакаат повторно Ангела Меркел

0
Повеќето Германци не би сакале Ангела Меркел повторно да биде канцелар, покажува истражувањето на јавното...

Повеќето Германци против повластувања за вакцинираните против Ковид-19

0
Повеќето Германци се убедени дека ограничувањата наметнати поради коронавирусот погрешно ќе бидат укинати за луѓето кои се сметаат за целосно имуни, се вели...