fbpx

таг: броеви

Koe e потеклото на митот за петок 13-ти?

0
Многумина знаат за 13 и 666 како броеви коишто се лош знак или предвесник, според познатото предание и суеверните убедувања. Но, во некои...

Трајковски: Изгледа ќе имаме повеќе среќа отколку памет, бидејќи здравствените власти...

0
Намалувањето на дневните броеви на државно ниво – барем на прв поглед – засега продолжува. Седумдневната подвижна средина (зелената линија на првиот дијаграм)...

Хакер јавно ги објавил податоците на над 500 милиони корисници на...

0
Личните податоци и телефонските броеви на повеќе од 500 милиони корисници на Фејсбук денеска се објавени на еден форум. Според Блумберг, ова...