таг: загрижена

Кина: Војната во Украина ескалира и излегува од контрола

0
Кина е многу загрижена поради конфликтот во Украина кој ескалира, па дури и излегува од...

РСЕ: Брисел е длабоко загрижен поради неусогласувањето на Србија со надворешната...

0
Европската унија е длабоко загрижена поради назадувањето на Србија во однос на усогласувањето со европската...