таг: воздржи

Дали пестицидот хербицид глифосат е опасен за човековото здравје?

0
Франција ќе се воздржи од гласање и при денешното изјаснување за предлогот на Европската комисија за одобрување на употребата на спорниот хербицид...

САД го советуваат Киев да чека ново оружје и обука за...

0
Високи американски функционери ја советуваа Украина да се воздржи од преземање голема офанзива против руските...