fbpx

таг: „Urban

Дали ги „скршивме“ табуата околу естетската корекција во Македонија?

0
Денеска во емисијата „Urban Late Morning“ на ТВ21 гостуваа д-р Мартин Мојсоски и Анастасија Дукоска, со кои разговаравме околу естетската корекција. На...

Естетска корекција – потреба или каприц?

0
Денеска во емисијата „Urban Late Morning“ на ТВ21 гостуваа д-р Мартин Мојсоски и д-р Анастасија Дукоска, со кои разговаравме околу тоа дали естетската...

Живот со алопеција – Цеце Николова: Дури минатата година официјално се...

0
Денеска во емисијата „Urban Late Morning“ на ТВ21 гостува Цеце Николова, која раскажа како изгледа животот со Алопеција. Се работи за автоимуна...