таг: свикување

Чешка е за свикување итен самит на ЕУ поради цените на...

0
Чешка, која претседава со Европската унија размислува за свикување итен самит за енергија поради неконтролирани...

Рускиот парламент би можел да свика „вонреден“ состанок

0
Организацискиот совет на рускиот парламент соопшти дека размислува за свикување вонреден состанок. Advertisements...