таг: СОЗДАВАЧИТЕ

Tik Tok воведува нова забрана за малолетници

0
СОЗДАВАЧИТЕ НА СОДРЖИНИ на TikTok ќе можат да спречат лица под 18 години да гледаат преноси во живо. Оваа опција моментално е во...