таг: Сеизмолошка

Земјотрес со сила од 4,8 степени во Албанија, почувствуван во повеќе...

0
Сеизмолошка опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје синоќа во 22 часот и 37 минути, регистрираше...

Земјотрес со јачина од 4,8 степени во Албанија, почувстуван во повеќе...

0
Сеизмолошка опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје вечерва во во 22 часот и 37 минути, регистрираше земјотрес со епицентар на 20...