таг: правата

Корнијенко: Украинското општество направи фантастични чекори кон зголемување на толеранцијата и...

0
Eвропската перспектива, дијалогот, заштитата на правата, беше тема на разговор за инклузивен пристап кон зајакнување на кохезивното општество што се одржа во рамките...

Генералното собрание на ОН го повика Советот за безбедност да ја...

0
Генералното собрание на Обединетите нации ги зајакна правата на Палестина во рамките на организацијата и повика таа да биде прифатена како членка, ...

За шест месеци во Албанија исчезнале 36 деца без придружба од...

0
Центарот за правата на децата во Албанија јавно ја изрази својата загриженост по извештаите објавени на државната полиција дека само во...