таг: посакуваат

Денес е најсреќниот датум во годината: Посакајте желба, можеби ќе ви...

0
ПОВЕЌЕТО луѓе посакуваат желби додека дуваат роденденски свеќички, некои ги вкрстуваат прстите или чукаат на дрво со надеж за среќа, но еден од...

Утре е најсреќниот датум во годината: Ако на овој ден посакате...

0
ПОВЕЌЕТО луѓе посакуваат желби додека дуваат роденденски свеќички, некои ги вкрстуваат прстите или чукаат на дрво со надеж за среќа, но еден од...