таг: OCHA

Во Газа 28 деца починаа од глад и дехидрација во последните...

0
Канцеларијата на Обединетите нации за координација на хуманитарни прашања (OCHA) соопшти дека, според локалното Министерство за здравство, од 1 април досега во Појасот...

ОСНА: Веќе четири дена не можеме да доставиме витална хуманитарна помош...

0
Агенцијата на Обедеинтетите нации за итна помош -OCHA синоќа соопшти дека хуманитарните агенции со денови не можат да ја достават итно потребната помош...