таг: новина

„Тик-ток“ има новина по пример на „Инстаграм“

0
„Тик-ток“ има новина по примерот на „Инстаграм“. Станува збор за нов режим наречен „Фото мод“, којшто им овозможува на корисниците да споделуваат повеќе...