таг: нееднаков

Образованието во светот е во голема криза, предупреди Гутереш од Генералното...

0
Генералниот секретар на Обединетите нации, Антонио Гутереш предупреди на нееднаков пристап до образованието низ целиот свет. Говорејќи во пресрет...