таг: чудата

ВИДЕО: Куќа која танцува, зграда која личи на кошница, Хабитат 47...

0
Можеби не се меѓу чудата на светот, но овие седум згради секако се меѓу најнеобичните градби што некогаш ги направил човекот. Можеби...