таг: бодликава

Финска почна да гради ограда на границата со Русија

0
Финска почна со изградба на ограда од бодликава жица долж границата со Русија...

Финска следната година ќе почне да гради ограда на границата со...

0
Изградбата на планираната ограда со бодликава жица долж долгата граница на Финска со Русија ќе...

Полска поставува бодликава жица на границата со Русија

0
Полска привремено ќе подигне бодликава жица висока два и пол метри на границата...