таг: астрономска

Започна затемнувањето на сонцето – еве какво значење имало низ историјата

0
Затемнувањето на Сонцето е астрономска појава што се случува кога Месечината на нејзиното движење ќе се најде меѓу Земјата и Сонцето и делумно...

ВО ЖИВО: Следете го феноменот на затемнување на Сонцето

0
Затемнувањето на Сонцето е астрономска појава што се случува кога Месечината на нејзиното движење ќе се најде меѓу Земјата и Сонцето и делумно...