таг: 54годишен

Миура не запира и на 54. години – Ме бараат осум...

0
Легендарниот 54-годишен јапонски фудбалер Казујоши Миура објави дека нема намера да ја заврши својата кариера, наведувајќи оти за неговите услуги на теренот сè...