таг: 41годишниот

Ја пронашол својата мајка по 30 години: Еве што се случило...

0
41-годишниот Стивен Смит од Велс бил посвоен како тримесечно бебе, а откако ја дознал вистината, тој сакал да го најде своето биолошко...