таг: 22годишниот

Најследениот тиктокер Каби за објава зема до 750.000 долари

0
Во јуни, 22-годишниот Сенегалец Каби Ламе ја престигна мегапопуларната тинејџерка Чарли Д’Амелио и стана најследен тиктокер. На споменатата социјална мрежа веќе го...